Als Bouwheer van de Oosterweelverbinding zijn wij verantwoordelijk voor hét meest unieke infrastructuurproject binnen België en ver daarbuiten.

Lantis wilt niet alleen de mobiliteit in en rond Antwerpen verbeteren en leefbaarheidsprojecten realiseren die een positieve impact hebben op de huidige generatie. Wij willen daarnaast het verschil maken voor toekomstige generaties.

Om onze ambitie mee waar te maken, zoeken we meerdere documentbeheerders.

Documentbeheerders hebben een belangrijke rol binnen Lantis. Mede dankzij ons team documentbeheerders zullen we binnen 10 jaar nog een goed zicht hebben op alle projectdocumenten die rondgaan in het kader van de Oosterweelverbinding.

Wat houdt je functie in?

Als documentbeheerder zorg je voor de optimale organisatie van het beheer en de uitwisseling van de projectgerelateerde documentenstroom, zowel binnen Lantis als in relatie met externe partijen zoals de aannemers. Je werkt samen met een projectteam en rapporteert voor je dagelijkse taken aan de teamleader documentbeheer.

 • Je ondersteunt het projectteam bij het naamgeven, zoeken en delen van documenten aan de hand van de correcte toepassing van procedures rond documentcodering.
 • Je beheert documenttypes in afstemming met de managers projectbeheersing en de documentbeheerders van Lantis en de externe partners.
 • Je ziet er mee op toe dat de procedures inzake documentbeheer worden nageleefd door alle betrokken partijen.
 • Je houdt de data in de informatietools administratief up to date.
 • Je beheert de mappenstructuur en volgt eventuele aanpassingen hieraan op.

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt minimaal over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je hebt een sterke kennis van het Engels (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je kan goed overweg met de courante MS Office pakketten en leert zeer vlot nieuwe computerprogramma’s. Kennis van één of meerdere documentbeheersystemen is een pluspunt. Binnen Lantis wordt gewerkt met A-site, Relatics en FastDraft.
 • Heb je ervaring als documentbeheerder in een Project Management Organisatie dan is dit absoluut een grote plus!
 • Je kan autonoom werken en bent zeer accuraat in de uitvoering van je taken.
 • Je werkt op een gestructureerde wijze aan je taken en weet goed het overzicht te bewaren.
 • Je bent klant- en servicegericht. Last minute een onverwachte taak moeten uitvoeren om je collega’s te helpen, doe je met een glimlach op het gezicht.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Lantis werk je vanop de eerste lijn mee aan omvangrijke en unieke maatschappelijke en ruimtelijke infrastructuurprojecten. Je komt terecht in een organisatie waar mensen met passie en integriteit hun kennis aanwenden om samen te werken aan duurzame infrastructuur, een kwalitatieve ruimte en de mobiliteit van de toekomst.

Daartegenover staat een aantrekkelijk salarispakket met een hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi aantal vakantiedagen, maaltijdcheques, een innovatieve mobiliteitsoplossing op maat en bovenal een flexibele werkomgeving met veel autonomie in een jonge en dynamische organisatie.

Ons kantoor bevindt zich hartje Antwerpen in The Beacon, de innovatiehub van Antwerpen. Daarnaast kan je ook een paar dagen per week van thuisuit werken.