Lantis, dat staat voor Leefbaar Antwerpen door Innovatie en Samenwerking, heeft als missie de mobiliteit en leefbaarheid in en rond Antwerpen te verbeteren. Lantis bouwt de komende jaren de Oosterweelverbinding en een reeks andere duurzame verbindingen om onze omgeving leefbaar, gezonder en beter te maken voor iedereen. De Oosterweelverbinding is bij uitstek hét belangrijkste infrastructuurproject op het Europese continent.

Maar Lantis bouwt niet enkel infrastructuur, we bouwen aan verbinding met al onze stakeholders: onze omgeving, onze medewerkers en onze partners. En daarvoor zijn we voortdurend op zoek naar talent!

Om die ambitie mee waar te maken, zoeken we een Talent Acquisition Partner.

Als Talent Acquisition Partner slaag je erin gepassioneerd talent, dat samenwerking en een accountable mindset hoog in het vaandel draagt, aan Lantis te binden.

Je bent dé partner voor de ganse organisatie inzake instroom, waarbij je het volledige rekruteringsproces trekt en meewerkt aan diverse HR projecten die Lantis als Baanbrekende Werkgever nog sterker in de markt zetten.

Wat houdt de functie in?

 • Je bent ‘owner’ van het volledige rekruteringsproces van intake tot het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst en gaat hierbij continu op zoek naar manieren om bijkomend talent aan te trekken.
 • Je werkt nauw samen met de HR Business Partners en hiring managers om in kaart te brengen welke vacatures je op welk moment in de markt zet en tekent hiervoor een rekruteringsproces op maat uit. Na een grondige intake met hen maak je nieuwe, wervende vacatureteksten of pas je de bestaande aan.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de screening van de ontvangen cv’s en voert de eerste gesprekken met sollicitanten waarbij je vooral peilt naar cultural fit. Je zorgt ervoor dat elke kandidaat een unieke kandidatenervaring heeft en slaagt hierin door eerlijke en snelle feedback te geven met het oog op de toekomst. Het aanleggen van een pool aan sterke toekomstige profielen behoort eveneens tot één van jouw taken.
 • Naast het managen van onze diverse kanalen (eigen website, Linkedin, VDAB, Indeed, projectsourcing, externe recruitment partners,…) ben je ook zelf verantwoordelijk voor het sourcen van talent via onder andere onze Linkedin Recruiter Seat. Je bent het aanspreekpunt voor kantoren en externe leveranciers, bouwt een netwerk uit en blijft op de hoogte over wat er speelt in de markt.
 • Je houdt de HR Business Partners en de hiring managers op de hoogte van de stand van zaken van een vacature door op regelmatige basis te rapporteren. Waar nodig stuur je het rekruteringsproces gaandeweg nog bij.
 • Je houdt alle ondernomen acties accuraat bij in onze ATS-tool. Daarnaast bereid je een overzichtelijke rapportering voor over de rekruteringsactiviteiten en presenteert deze tijdens het Resource Comité (overleg tussen de directie en HR).
 • Je werkt samen met interne communicatie en de HR Business Partners aan diverse projecten om de ‘employer brand’ van Lantis nog sterker in de markt te zetten. (Bijvoorbeeld: campus recruitment, employee referral program, employer branding, talent management, interne mobiliteit). Als ware Lantis ambassadeur vertegenwoordig je Lantis op jobbeurzen en events.
 • Je maakt deel uit van een dynamisch team bestaande uit drie HR Business Partners, een Payroll & Mobility Expert en een HR Assistant. Je rapporteert aan de Directeur HR en Corporate Services.

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt voor deze rol bij voorkeur over een masterdiploma aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een positie als recruiter/talent acquisition partner. Belangrijker nog dan je diploma zijn je persoonlijkheid en je vermogen om uitstekende resultaten neer te zetten.
 • Enige ervaring met infra-/bouwgerelateerde profielen is een pluspunt.
 • Je communiceert foutloos in het Nederlands zowel gesproken als geschreven.
 • Je kan strategisch meedenken en weet deze competentie feilloos te combineren met een pragmatische aanpak. Je gaat steevast oplossingsgericht te werk.
 • Je beschikt over enige onderhandelingsvaardigheden (in kader van gesprekken met partners, zelfstandige profielen etc.).
 • Je werkt op een gestructureerde en planmatige wijze waardoor je erin slaagt het overzicht te bewaren en steeds helder te hebben op welke zaken je dient te focussen.
 • Je bent proactief, weet snel te schakelen en slaagt erin anderen mee te krijgen door jouw enthousiasme en overtuigingskracht.
 • Je bent resultaatgericht en kijkt er niet tegenop om naast je inhoudelijke werk ook operationele en administratieve taken op jou te nemen.
 • Bovendien slaag je er makkelijk in om met mensen te connecteren en actief bij te dragen aan een open, ondernemende en betrokken cultuur.
 • Je bent het uithangbord van Lantis wat maakt dat je je volop kan vereenzelvigen met de waarden van LANTIS: Deskundig, Accountable, Gepassioneerd, Samen, Integer en Duurzaam.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je krijgt de kans om mee te werken aan een uniek en maatschappelijk relevant project met een zeer grote visibiliteit.
 • Een boeiende, uitdagende en gevarieerde functie in een dynamisch en gepassioneerd team met veel autonomie.
 • Een aantrekkelijk salaris met o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi pakket vakantiedagen, maaltijdcheques en mobiliteitsoplossingen op jouw maat.
 • Een gloednieuwe, moderne kantooromgeving in The Beacon, de innovatiehub van Antwerpen.

Kortom, je gaat aan de slag bij een Baanbrekende Werkgever.

Kunnen wij met en op jou bouwen?