Doe zoals Uitgeverij Van In & doe mee met de Pendelproeverij

Gratis is bij ons echt gratis

De Pendelproeverij is zowel voor deelnemende bedrijven als hun medewerkers volledig gratis en bovendien ook zonder verbintenissen achteraf. Als overheidsbedrijf is het niet onze bedoeling fietsen of leasecontracten te verkopen, maar wel om te sensibiliseren en op een laagdrempelige manier een andere vorm van pendelpret aan te bieden.

Wat we wél in ruil vragen van jouw medewerkers, is 2 korte bevragingen invullen: eentje kort na afloop van de testperiode en een na een half jaar. Bovendien peilen we ook naar wat hun werkgever nog kan verbeteren en die geanonimiseerde resultaten ontvang je als werkgever ook.

Let wel: enkel medewerkers van deelnemende bedrijven kunnen deelnemen aan De Pendelproeverij. Nomineer daarom het bedrijf via onderstaand contactformulier. Doe zoals Uitgeverij VAN IN & Neem deel aan De Pendelproeverij!

Weinig tijd? Geen zorgen!

Aan de deelnemende bedrijven vragen we een vaste contactpersoon die ook de coördinatie binnen het bedrijf verzorgt. Daaronder verstaan we de communicatie en verdeling van de fietsen van werknemers die niet aanwezig kunnen zijn op het ophaalmoment.

Gelukkig moet je niet alle teksten zelf verzinnen. Wij voorzien een communicatiepakket met affiches, flyers, menukaarten, foto’s , filmpjes en vooral met voorgeschreven teksten. Je moet er enkel nog de naam van jouw bedrijf bijzetten.

De inschrijvingen verlopen ook via onze website, zodat je geen tijd moet verspillen met eigen bevragingen, het bijhouden van tabellen enzovoort. Wij ontzorgen jullie zo veel als mogelijk en geven tussentijds een overzicht van de inschrijvingen. Geef je werknemers de vrijheid om te experimenteren, zonder de rompslomp. 

Folder Pendelproeverij voor bedrijven
Folder Pendelproeverij voor bedrijven
Ophaalmoment Pendelproeverij
Ophaalmoment Pendelproeverij

Ook voor kmo’s

De fietsen van De Pendelproeverij worden telkens op een vooraf bepaalde locatie geleverd gedurende drie dagen per ronde. We zoeken steeds naar een centrale locatie in een bedrijvenzone zodat meerdere bedrijven kunnen deelnemen per ophaaldag. Daardoor is er geen minimumaantal vereiste deelnemers per bedrijf. Iedereen kan deelnemen, ongeacht de bedrijfsgrootte.

Ophaalmomenten worden standaard op de middag georganiseerd, zodat medewerkers hun fiets tijdens de lunchpauze kunnen komen ophalen. Ze krijgen er meteen deskundige uitleg en de fiets wordt op hun maat afgesteld. 

Veiligheid voorop

We begrijpen dat veiligheid voor uw bedrijf voorop staat. Daarom bieden we met de Pendelproeverij bij de ophaling van de fietsen ook een behendigheidsparcours met instructeurs van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). Medewerkers leren op een afgescheiden plek hun fiets kennen, bochten nemen, remmen of slippen om ervoor te zorgen dat je werknemers hun nieuwe vervoermiddel vol vertrouwen kunnen testen. Zo gaan ze beter voorbereid de weg op, de ideale manier om duurzame mobiliteit te omarmen zonder zorgen. 

Parcours VSV ophaling Pendelproeverij
Parcours VSV ophaling Pendelproeverij

Overtuigd? Stel hier jouw bedrijf kandidaat!