Sommige jobs overstijgen je professionele ambities. Omdat ze niet alleen bijdragen aan je eigen ontwikkeling, maar ook meerwaarde creëren voor anderen – nu en generaties ver in de toekomst. Bij Lantis vind je zo’n job. Wat wij hier samen presteren, zorgt straks voor een betere en aangenamere omgeving voor iedereen.

Onze waarden

Om uitdagende projecten zoals de Oosterweelwerf - ook wel de werf van de eeuw genoemd - in goede banen te leiden, moet je van aanpakken weten. Zes kernwaarden vormen daarbij ons kompas.

Deskundig.

We gaan voor efficiëntie en kwaliteit. Daarbij leggen we de lat hoog. Met een leergierige ingesteldheid en heldere communicatiestijl zorgen we voor vooruitgang.  

Accountable.

We weten wat van ons verwacht wordt. Daarbij slopen we muren en doen we wat we beloven. Problemen noemen we bij naam en lossen we mee op. 

Gepassioneerd.

We dromen van het einddoel en genieten van de uitdaging. Inzet en zin voor initiatief typeert ons. Dat-kan-niet, staat niet in ons woordenboek. 

Samen.

We gaan voor een gezamenlijk doel en stemmen onze werkwijze af op anderen. Collega’s en stakeholders kunnen op ons vertrouwen en bouwen omdat we mee de handen uit de mouwen steken om de zaken vooruit te laten gaan. Een constructieve kritische noot? Graag! 

Integer.

We maken bewust keuzes in lijn met onze waarden, ook bij hoge druk. We zijn transparant, maar ook discreet als het moet. We zijn aanspreekbaar op ons gedrag en spreken ook anderen erop aan.  

Duurzaam.

We denken op lange termijn en houden rekening met onze impact op milieu en maatschappij. We gaan spaarzaam om met onze middelen, maar ook met onze persoonlijke energie en die van anderen.
 

Start de uitdagende rit!

Samen bouwen we jouw toekomst en die van Lantis uit.

Bekijk onze vacatures.

Niet meteen een match?

Laat zeker weten dat je interesse hebt. We zijn altijd op zoek naar toptalent.