Als bouwheer van de Oosterweelverbinding zijn wij verantwoordelijk voor het meest unieke infrastructuurproject binnen België en ver daarbuiten. Lantis zal de mobiliteit in en rond Antwerpen verbeteren en leefbaarheidsprojecten realiseren die een positieve impact hebben op de huidige én de toekomstige generaties.

Als Baanbrekende Werkgever doen wij er alles aan om onze medewerkers te begeleiden en verder te ontwikkelen. We bieden hen de mogelijkheid om hun carrière in alle opzichten op een duurzame wijze uit te bouwen.

Voor het project Oosterweel zijn we op zoek naar een Medewerker Omgevingsmonitoring.

Als Medewerker Omgevingsmonitoring ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens met betrekking tot de effecten van de bouw van de Oosterweel op de omgeving. Je zult een cruciale rol spelen in het monitoren van parameters zoals grondwaterstanden, trillingen en andere relevante factoren om ervoor te zorgen dat de impact van de bouwwerkzaamheden op de omgeving minimaal is.

Verantwoordelijkheden:

 • Verzamelen van gegevens over verschillende aspecten van de omgeving tijdens de bouw van de Oosterweel.
 • Analyseren van de verzamelde gegevens om mogelijke effecten op de omgeving te identificeren.
 • Opstellen van een monitoringplan waarin wordt beschreven welke metingen worden uitgevoerd en waarom.
 • Samenwerken met de aannemer om ervoor te zorgen dat de metingen correct worden uitgevoerd en op het juiste tijdstip plaatsvinden.
 • Contact onderhouden met risk partners en andere belanghebbenden om de resultaten van de monitoring te bespreken en eventuele maatregelen te coördineren.
 • Eisenpakket opstellen met de aannemer en samenwerken met de kwaliteitskamer om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan.
 • Controleren en verwerken van de verzamelde gegevens en rapporteren over de bevindingen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minstens een bachelor diploma in een relevant vakgebied, zoals milieuwetenschappen, geodesie, civiele techniek of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis en ervaring met het uitvoeren van metingen en monitoring, bij voorkeur in een bouw gerelateerde omgeving.
 • Analytisch denkvermogen en affiniteit met het verwerken van data en het maken van berekeningen. Je wordt blij van getallen en berekeningen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden.
 • Flexibiliteit en het vermogen om te werken in een dynamische omgeving met veranderende prioriteiten.

Wat mag je van ons verwachten?

Een innovatieve organisatie waar je vanop de eerste lijn meewerkt aan unieke maatschappelijke en ruimtelijke infrastructuurprojecten.

Een aantrekkelijk salarispakket met o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi aantal vakantiedagen, maaltijdcheques en innovatieve mobiliteitsoplossingen op jouw maat.

Een flexibele werkomgeving met veel autonomie in een jonge en dynamische organisatie.

Een moderne kantooromgeving in The Beacon, de innovatiehub in hartje Antwerpen.